Saksan opetusta kaikilla tasoilla


Haluatko oppia saksan alkeet? Kaipaako koulusaksasi päivittämistä? Vai haluaisitko oppia puhumaan sujuvaa saksaa?

Kaikki onnistuu! Opetan mielelläni saksaa aivan alkeista lähtien – minulla on kokemusta myös pienten oppilaiden opettamisesta – mutta kielitaitoni riittää myös pitkälle edistyneiden opiskelijoiden opettamiseen. Aivan alusta alkaen pyrin kuitenkin aina opettamaan oikean ääntämyksen sekä rikastuttamaan sanavarastoa sellaisilla sanoilla ja sanonnoilla, joita saksalaiset itsekin käyttävät.

Kielikoulutuksen osalta tavoitteenani on räätälöidä aina opetus opiskelijan tai opiskelijoiden tarpeiden ja toiveiden mukaan. Opetustilanteet ja aihepiirit voivat olla hyvinkin vaihtelevia, mutta lähtökohtana ovat poikkeuksetta opiskelijan tarpeet ja kiinnostuksen kohteet: Mitä haluan oppia? Missä tarvitsen apua? Mitkä aihepiirit minua kiinnostavat? Opetuksessa pidän myös tärkeänä sitä, että opetustuokiot ovat hauskoja ja vaihtelevia ja että äänessä on enemmän oppilas kuin opettaja.Yksityisopetus on tehokasta!

Yksityistunneilla keskitymme juuri niihin asioihin ja aihepiireihin, jotka ovat sinulle tärkeitä. Opetus etenee sinun tahdissasi - et siis koskaan putoa kärryiltä mutta sinun ei myöskään tarvitse odottaa hitaammin eteneviä. Yksityistuntien ajankohta ja kesto voidaan sopia joustavasti sinun toiveidesi mukaisesti.